URBAN SKETCHING: DIBUIX URBÀ

Urban Sketching: Centre cívic Pati Llimona. Lucía Gómez Serra

Urban Sketching: Centre cívic Pati Llimona. Lucía Gómez Serra

Aquest curs está pensat per a totes aquelles persones interessades en dibuixar i que desitgin aprendre la tècnica del dibuix urbà. No cal tenir coneixements de dibuix.

Aprendrem a copsar en el nostre quadern de dibuix, mitjançant l’observació, allò que ens interessa del nostre voltant. Combinarem dibuix, tipografia i color, i aprendrem recursos útils per dibuixar a l’exterior.

Els dimecres, del 20 de gener al 9 de març de 2016, de 17.00 a 19.00h, en el Centre Cívic Pati LLimona, de Barcelona.

Cal fer inscripció al Centre Cívic Pati Llimona.


Este curso está pensado para todas aquellas personas interesadas en dibujar y que deseen aprender la técnica del dibujo urbano. Tanto con conocimientos de dibujo como sin ellos.

Aprenderemos a captar en nuestro cuaderno de dibujo, mediante la observación, aquello que nos interesa de nuestro entorno. Combinaremos dibujo, tipografía y color, y aprenderemos recursos útiles para dibujar en el exterior.

Serán los miércoles, del 20 de enero al 9 de marzo de 2016, de 17.00 h a 19.00h, en el Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona.

Es necesario inscripción en el Centro Cívico Pati Llimona.


IL·LUSTRACIÓ NATURALISTA

Ilustración naturalista Lucía Gómez Serra

Ilustración naturalista Lucía Gómez Serra

Deixa’t inspirar per la natura. T’agrada la natura i l’art de dibuixar? Apropa’t a la il•lustració naturalista i científica, i crea el teu quadern de camp! A través de l’observació, aprendrem a dibuixar plantes, animals i paisatges. Farem servir tècniques pictòriques com l’aquarel•la, la tinta, els llapis de colors, etc. No cal tenir coneixements de dibuix.

Els divendres de 18.30 a 20.30 h, del 29 de gener al 18 de març de 2016, al Centre Cívic La Sedeta, de Barcelona.

Les incripcions estan obertes, des del 14 de desemdre de 2015.


Déjate inspirar por la naturaleza. Te gusta la naturaleza y el arte de dibujar? Acércate a la ilustración naturalista y científica, y crea tu cuaderno de campo! A través de la observación, aprenderemos a dibujar plantas, animales y paisajes. Utilizaremos técnicas pictóricas como la acuarela, la tinta, los lápices de colores, etc. No hace falta tener conocimientos de dibujo.

Los viernes de 18.30 a 20.30 h, del 29 de enero al 18 de marzo de 2016, en el Centro Cívico La Sedeta, de Barcelona.

Las inscripciones están abiertas, desde el 14 de diciembre de 2015.